Най-добрият проект, който можете да имате

« Назад към откъсите

...

Най-добрият проект, който можете да имате е идеята, която превръща стресиращото понятие за най-добрия проект на света в реални постижения за вас или фирмата ви. Това е вашият предводител в постигането на реализиран проект по всички критерии.

Спътникът при чувствата на облекчение, удовлетворение, наслада и гордост. Най-добрият проект, който можете да имате не е супергерой и не претендира за неизбежен световен успех и не сее щастие от небесата над всички хора по земята. Неговата цел не е да спаси света. Неговото битие не е да донесе милиарди фирмена печалба.

Запомнете!

Най-добрият проект е олицетворение на цялото ваше или на фирмата ви старание, компетенция, спазване на практики, процедури, условия, комуникация и мотивация. Той ще се превърне във физическо измерение на правилно инвестирани енергия, пари и време. Ще покаже точността на мерника ви и стрелбата ви в десетката.

Най-добрият проект е продукт. Продължение, среда, стойност, актив и инструмент на вашата фирма. Дори и да стартирате уебпроект, който представлява по-голямата част от вашето усилие и инвестиция от историята на фирмата ви, проектът представлява вас.

Вашият проект е продължение на фирмата и част от нейната съвкупност също както хората, процесите, материалите и парите. Като продължение на фирмата ви и нейната дейност, проектът е наследство за вашите служители, партньори, клиенти и цялото общество. Мислете за факта, че каквато и стойност да има проектът, то той ще бъде факт, благодарение на вас.

...